Parson Pupinfo - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
Ga naar de inhoud

Parson Pupinfo

Info evt. komende Nestjes parson russell club nedereland Erkende parson Russell fokker Erkende parson Russell fokker
aanwijzer
Deze pagina is actueel!
Leest u aub. eerst alles zorgvuldig door!
Wij hebben op dit moment geen pups ter beschikking.
Geplande  Nestcombinatie


U kunt zich aanmelden voor een pup uit dit komende nestje.

Gepland L-Nestje eind februari 2019Duitse Kampioen
L-Nestje
 Vader: Twinkle Jumper Alastair (Alfi)                           Moeder: Ravenheights ILVA
Geboortedatum: schatting: 24 februari 2019
Belangrijke informatie over het aanmelden
Wij hanteren GEEN wachtlijst!

Het pupformulier (=aanmeldingsformulier voor een pup) kunt u rond de dekkingsdatum van een teefje op onze website vinden. Wij geven op onze website aan wanneer u zich kunt aanmelden voor een pup. Dit kan dan via ons pupformulier op onze website. U kunt dit dus zelf het beste zo nu en dan nakijken op onze site. Wanneer u het pupformulier heeft verzonden, ontvangt u in principe binnen 24 uur een emailbevestiging hiervan, met een uitleg over de verdere gang van zaken.
Een dag nadat er een nestje geboren is, bellen wij de kandidaten op, die wij vanuit een eerste selectie hebben uitgekozen. Deze eerste kandidaten worden uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend bezoek aan ons. Wij en u kunnen hierbij dus afzien van verdere afspraken, maar er kan ook al wat worden overeengekomen. U kunt zich bijvoorbeeld uitspreken over een bepaalde pup en u zich hieraan verbinden/koppelen.
Wanneer u niet bij de als eerste uitgenodigde kandidaten hoort, kan het natuurlijk ook later nog het geval worden, omdat niet alle eerste kandidaten ook daadwerkelijk altijd een pup kiezen.Wat u niet van ons mag verwachten pijltje

Terug naar de inhoud