Parson Pupinfo - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
button
button
Ga naar de inhoud

Parson Pupinfo

Pupinfo
Erkende parson Russell fokker Erkende parson Russell fokker


Informatie eventueel huidig of komend Nestje
Leest u aub. eerst alles zorgvuldig door!


Wat u niet van ons mag verwachten pijltje
Overzicht  van onze inspanningen en activiteiten pijltje

aanwijzer

Deze pagina is actueel!

aanwijzer
Wij hebben op dit moment geen pups ter beschikking.
aanwijzer


 Wanneer wij weer een dekking plannen (mogelijk eind 2018), dan kunt u dit op onze website zien en rondom deze dekkingsdatum kunt u zich dan aanmelden voor een pup.  U kunt dan een pupformulier online invullen.
Belangrijke informatie over het aanmelden
Wij hanteren GEEN wachtlijst!

Het pupformulier (=aanmeldingsformulier voor een pup) kunt u rond de dekkingsdatum van een teefje op onze website vinden. Wij geven op onze website aan wanneer u zich kunt aanmelden voor een pup. Dit kan dan via ons pupformulier op onze website. U kunt dit dus zelf het beste zo nu en dan nakijken op onze site. Wanneer u het pupformulier heeft verzonden, ontvangt u in principe binnen 24 uur een emailbevestiging hiervan, met een uitleg over de verdere gang van zaken.
Een dag nadat er een nestje geboren is, bellen wij de kandidaten op, die wij vanuit een eerste selectie hebben uitgekozen. Deze eerste kandidaten worden uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend bezoek aan ons. Wij en u kunnen hierbij dus afzien van verdere afspraken, maar er kan ook al wat worden overeengekomen. U kunt zich bijvoorbeeld uitspreken over een bepaalde pup en u zich hieraan verbinden/koppelen.
Wanneer u niet bij de als eerste uitgenodigde kandidaten hoort, kan het natuurlijk ook later nog het geval worden, omdat niet alle eerste kandidaten ook daadwerkelijk altijd een pup kiezen.
Geplande  Nestjes
Gepland nestje eind 2018 of begin 2019
L-Nestje
Moeder: Ravenheights ILVA
Vader: Twinkle Jumper Alastair (Alfi)
Datum:  ??
Worp:   ? pups (? en ? )
Terug naar de inhoud