Aanmelden via ons Pupformulier - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
Ga naar de inhoud

Aanmelden via ons Pupformulier

Inschrijven met Pupformulier

pootjes
Belangrijke informatie over het aanmelden
Wij hanteren GEEN wachtlijst!

Het pupformulier (=aanmeldingsformulier voor een pup) kunt u rond de dekkingsdatum van een teefje op onze website vinden. Wij geven op onze website aan wanneer u zich kunt aanmelden voor een pup. Dit kan dan via ons pupformulier op onze website. U kunt dit dus zelf het beste zo nu en dan nakijken op onze site. Wanneer u het pupformulier heeft verzonden, ontvangt u in principe binnen 48 uur een emailbevestiging hiervan, met een uitleg over de verdere gang van zaken.
Een dag nadat er een nestje geboren is, bellen wij de kandidaten op, die wij vanuit een eerste selectie hebben uitgekozen. Deze eerste kandidaten worden uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend bezoek aan ons. Wij en u kunnen hierbij dus afzien van verdere afspraken, maar er kan ook al wat worden overeengekomen. U kunt zich bijvoorbeeld uitspreken over een bepaalde pup en u zich hieraan verbinden/koppelen.
Wanneer u niet bij de als eerste uitgenodigde kandidaten hoort, kan het natuurlijk ook later nog het geval worden, omdat niet alle eerste kandidaten ook daadwerkelijk altijd een pup kiezen.
Aanmeldformulier voor een pup.
Bent u geinteresseerd in een van onze pups? Wij verheugen ons op uw interesse en aanmelding. Na het versturen van dit pup-formulier geeft u aan, in aanmerking te willen komen voor een Parson puppy. Het geeft u geen verplichting naar ons als fokker toe om een pup te moeten nemen.

 Hr.
 Mw.
 Ik woon alleen
 Ik woon samen met mijn partner
 Ik woon anders samenJa
Nee

Ja
Nee shows
 puppycursus
 agility
 fly-bal
 jacht
 andere activiteiten

 bench
 los in huis
 bijkeuken
 buitenkennel
 schuur
 gaat de hond mee
 gaat de hond naar familie
 gaat de hond naar een pension.
 weet ik nog nietteefje
reutje
maakt niet uit

teefje
reutje
maakt niet uit
Let op: Lees goed bovenaan deze website wat wij schrijven over garanties bij de vachtsoort. Wij kunnen niet altijd voorspellen hoe een vacht zich ontwikkeld.

 gladhaar
 ruwhaar
 broken
 maakt niet uit

 helemaal wit
 zoveel mogelijk vlekken, maakt niet uit waar
 alleen kleuring aan het hoofd
 wij willen alleen een symetrisch gekleurd hoofd en de rest wit
 wij willen alleen één vlek rond één oog
 alle kleuren zijn goed


Terug naar de inhoud