Verwachtingen - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
Ga naar de inhoud

Verwachtingen

Wat u niet van ons mag verwachten
Ravenheights fokker pups parson russells
vossenjacht
Wij  zijn het ons ervan bewust dat wij met onze website verwachtingen scheppen, die  wij bij velen niet kunnen waarmaken. Het is een gegeven dat er veel  vraag is naar Parsonpuppies, terwijl het aanbod  in Nederland (en heel Europa) hierbij achter blijft.
Het  hebben van een kennelnaam suggereert bovendien, dat er geregeld een nest ter  beschikking komt. Bij de meeste Parsonfokkers met een kennelnaam en zo ook bij  ons, is er hooguit eens per jaar of soms zelfs per twee jaar een nestje.
U zult begrijpen dat het voor ons gezin geen doel is een oplossing te zijn in de grote vraag naar een Parsonpuppy. Het krijgen van een nest is voor ons dus geen doel op zichzelf. Onze zorg gaat in eerste instantie uit naar ons gezin, met daarin een goede plek voor onze honden. Het hebben van een leuke website is onderdeel van onze kennelnaam Ravenheights en, zoals wij op onze startpagina al schrijven, een middel om ons enthousiasme en kennis te delen met anderen.
Desalniettemin laten wij onze honden zo nu en dan dekken en beleven wij enorm veel plezier aan onze honden/puppies, de contacten met puppy-geïnteresseerden en de uiteindelijke nieuwe baasjes.
parson russell dracht


Overzicht  van onze inspanningen en activiteiten pijltje


Terug naar de inhoud