Ravenheights Binouk - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
Ga naar de inhoud

Ravenheights Binouk

Ravenheights Binouk
Parsonutrecht.nl
BINOUK, werd geboren op 23 december 2009 uit ons eigen  nestje van Kyra (Nora van 't Runsel) en Twinkle Happy Golucky. Ze is een teefje uit een nest van 2 reutjes en  4 teefjes.

Een geschikte pup te behouden uit een eigen nest is een hele andere belevenis  dan het uitkiezen van een pup bij een andere fokker. Inmiddels weten we waar we  op moet letten. Maar ja, een pup uitkiezen uit een eigen nestje blijft moeilijk,
Examinations Onderzoeken Untersuchungen
Patella : Not, Niet, Nicht luxabel
Ogen (ECVO) : free, vrij, frei
Gehoor/Baertest: bdz. horend
DNA-Profil: Ja
Hoogte 35 cm.
...Dominant     Jager    Nieuwsgierig    Vastberaden    Sterker    "Will to Kill"...
zeker wanneer een nestje uit zoveel prachtige pups bestaat zoals dit B-nestje.  We hebben dan ook tot in de zevende week gewacht, alvorens een definitieve keuze  te maken. Binouk werd als eerste geboren in haar nestje en vanaf dat eerste  ravenheightsmoment hadden we al het idee, dat dit er eentje voor ons zou zijn. Er moest  natuurlijk wel eerst blijken hoe  zij en de andere pups zich ontwikkelden. Het karakter was eigenlijk vanaf de  start al buitengewoon goed. Binouk liet zich niet op haar kop zitten en kon  met alle pups goed overweg. Binouk keek in de meeste situaties rustig om  haar heen, terwijl anderen verwoede pogingen deden om, soms met luid kabaal, uit  hun woonomgeving te ontsnappen. Binouk was tijdens de nestperiode attent aan de  Ravenheightszijlijn aanwezig en liet zich niet verleiden tot, zoleek het in ieder geval,  ondoordachte acties. Haar manier van attent zijn op alles wat om haar heen  gebeurde (speeltjes, balletjes, geluiden, bezoekers etc) en haar uitstraling  voor wat betreft tekening en houding hebben naast haar bouw gezorgd voor onze  keuze.
ravenheighst
Ravenheights kennel
Binouk op onze Trainingsgeluiden cd pagina
...Ruwhaar
Broken coated
Tricolour
Parson Russell teefje...
De vacht van Binouk was aanvankelijk gladharig, wat na verloop van tijd  bij een pup kan veranderen. Zeker wanneer er een oudercombinatie is van glad en ruwharig.
Kennel Ravenheights
Wanneer beide ouders ruwharig zijn, dan zie je meestal veel sneller  (voor 4 weken) een ruwe vacht ontstaan bij de puppy's. Bij de combinatie glad en ruw kan een pup na 8 weken nog van glad naar broken en zelfs ruwharig  veranderen. Toen Binouk 8 weken oud   was verschenen er langere haren in haar vacht, die  vooral opvielen aan haar onderbenen en haar snoet.

Binouk is nu Broken coated, wat wij  eigenlijk een prachtige combinatie vinden bij onze andere gladde honden. Bovendien is het de makkelijkste vacht qua onderhoud.
just do it
Kennel Ravenheights parsons
Binouk 6 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 6 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 6 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 12 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 13 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 13 weken oud
Kennel Ravenheights
Binouk 1 jaar oud
Kennel Ravenheights
Binouk 2 jaar oud
Kennel Ravenheights
Moeder van Binouk
Kyra
Nora van't Runsel

01-04-2007
35 cm
 
Stamboom Kyra
moeder van Binouk
Vader van Binouk
Züchter Twinkle
Twinkle
Happy Golucky

03-06-2004
(Duitsland)
34,5 cm
 
Stamboom Happy Golucky
Twinkle Happy Golucky
Titels Happy Golucky
TwinkleBinouk 8 weken oudBinouk 3 maanden oudBinouk 13 weken oud
20 maart 2010Binouk 6 maanden oudBinouk 1 jaar oud
Binouk 2 jaar oud
2 februari 2012
Terug naar de inhoud