Aanmelden via ons Pupformulier - PARSON RUSSELL TERRIERS

Parson Utrecht
Parsonutrecht.nl
Ga naar de inhoud

Aanmelden via ons Pupformulier

Inschrijven met Pupformulier

pootjes
Wanneer u hieronder GÉÉN invulformulier ziet, dan kunt u zich niet meer of nog niet aanmelden voor een pup uit een op hande zijnde nestje.

Wanneer u hieronder WÉL een webformulier ziet, dan kunt u zich geheel vrijblijvend, aanmelden voor een pup!
Bedenk dan wel; Wilt u Persé een hond met een gladde vacht, of  wilt u zeker géén gladde  vacht, meldt u dan NIET aan, want wij garanderen niets over de vacht uit de komende nest-combinate.
Belangrijke informatie over het aanmelden
Wij hanteren GEEN wachtlijst!

Het pupformulier (=aanmeldingsformulier voor een pup) kunt u rond de dekkingsdatum van een teefje op onze website vinden. Wij geven op onze website aan wanneer u zich kunt aanmelden voor een pup. Dit kan dan via ons pupformulier op onze website. U kunt dit dus zelf het beste zo nu en dan nakijken op onze site. Wanneer u het pupformulier heeft verzonden, ontvangt u in principe binnen 48 uur een emailbevestiging hiervan, met een uitleg over de verdere gang van zaken.
Een dag nadat er een nestje geboren is, bellen wij de kandidaten op, die wij vanuit een eerste selectie hebben uitgekozen. Deze eerste kandidaten worden uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend bezoek aan ons. Wij en u kunnen hierbij dus afzien van verdere afspraken, maar er kan ook al wat worden overeengekomen. U kunt zich bijvoorbeeld uitspreken over een bepaalde pup en u zich hieraan verbinden/koppelen.
Wanneer u niet bij de als eerste uitgenodigde kandidaten hoort, kan het natuurlijk ook later nog het geval worden, omdat niet alle eerste kandidaten ook daadwerkelijk altijd een pup kiezen.
Terug naar de inhoud