U bevindt zich hier:  Onze Honden

     


Rindo van 't Runsel                 Kyra (Nora van 't Runsel)         Ravenheights Binouk

     
Obi (Russkaja Mechta                 Ravenehights Ilva                   Ravenheights Jeska (Jazz)
Ogneny Oblik)

     

Op 29 november 2006 haalden we Rindo van 't Runsel op. Een Parson Russell TerriŽr met als ouders Iris en Jock, van het kennel īt Runsel in Biezenmortel. Ze was toen precies 7 weken oud. Met deze uitbreiding brak er een nieuwe fase aan in ons gezin.

.....Parson Russell TerriŽr Nieuwsgierig Karakter en Energie Eigenzinnigheid Samenwerking...

In April 2007, na een wandeling met z'n allen, in de Drunense Duinen via de Parson Russell TerriŽr club, besloten we er een pup bij te nemen. Het zien van meer Parsons smaakte naar meer. Op 19 mei 2007 haalden we Kyra (Nora van 't Runsel) op bij dezelfde fokker en dierenarts. Ook zij was een teefje van net 7 weken oud.

Ons  derde teefje Ravenheights Binouk hebben wij behouden uit het prachtige tweede nestje van Kyra (van 23 december 2009).

En niet verwacht en toch gekomen, onze vierde hond kwam op  7 mei 2011 bij ons in huis. Obi (Russkaja Mechta Ogneny Oblik), een Dobermann die voor wat betreft haar enthousiasme niet onderdeed aan onze parsons.
Uit het  vierde nestje van Binouk hebben we
Ilva behouden, met het oog op het gegeven dat onze teefjes zo langzamerhand uitgerangeerd raken en we onze hobby toch nog willen blijven aanvullen met het hebben van zo nu en dan een nestje.

 

Tot slot hebben wij uit het i-nestje van Binouk een vierde teefje behouden. Ravenheights Ilva werd op 24 maart 2016 geboren en is een fanatiek en waakzame hond die voor het ras een uitstekende score heeft behaald (winnaar van het ras in Eindhoven maart 2017)

De laatste telg uit onze roedel is Jeska (Jazz) die wij hebben behouden uit het J-Nestje van 3 juni 2017 (Binouk en Alfi).

Onze afgeleverde raafjes


Parsonutrecht.nl | Ravenheights.com | Ravenheights.nl zijn eigendom van: zie rechten
                © 2008 Utrecht - All Rights Reserved -  Parsonutrecht.nl
          Tel: 06-10305881