U bevindt zich hier:  Onze Honden  »  Binouk

Binouk

Binouk 26 maart 2017

BINOUK, werd geboren op 23 december 2009 uit ons eigen nestje van Kyra (Nora van 't Runsel) en Twinkle Happy Golucky. Ze is een teefje uit een nest van 2 reutjes en 4 teefjes.

...Dominant, Nieuwsgierig Vastberaden Sterker, Groter "Will to Kill"...

Een geschikte pup te behouden uit een eigen nest is een hele andere belevenis dan het uitkiezen van een pup bij een andere fokker. Inmiddels weten we waar we op moet letten. Maar ja, een pup uitkiezen uit een eigen nestje blijft moeilijk, zeker wanneer een nestje uit zoveel prachtige pups bestaat zoals dit B-nestje. We hebben dan ook tot in de zevende week gewacht, alvorens een definitieve keuze te maken. Binouk werd als eerste geboren in haar nestje en vanaf dat eerste moment hadden we al het idee, dat dit er eentje voor ons zou zijn. Er moest natuurlijk wel eerst blijken hoe zij en de andere pups zich ontwikkelden. Het karakter was eigenlijk vanaf de start al buitengewoon goed. Binouk liet zich niet op haar kop zitten en kon met alle pups goed overweg. Binouk keek in de meeste situaties rustig om haar heen, terwijl anderen verwoede pogingen deden om, soms met luid kabaal, uit hun woonomgeving te ontsnappen. Binouk was tijdens de nestperiode attent aan de zijlijn aanwezig en liet zich niet verleiden tot, zoleek het in ieder geval, ondoordachte acties. Haar manier van attent zijn op alles wat om haar heen gebeurde (speeltjes, balletjes, geluiden, bezoekers etc) en haar uitstraling voor wat betreft tekening en houding hebben naast haar bouw gezorgd voor onze keuze.


De vacht van Binouk was aanvankelijk gladharig, wat na verloop van tijd bij een pup kan veranderen. Zeker wanneer er een oudercombinatie is van glad en ruwharig. Wanneer beide ouders ruwharig zijn, dan zie je meestal veel sneller (voor 4 weken) een ruwe vacht ontstaan bij de puppy's. Bij de combinatie glad en ruw kan een pup na 8 weken nog van glad naar broken en zelfs ruwharig veranderen.  Toen  Binouk 8 weken oud  was verschenen er langere haren in haar vacht, die vooral opvielen aan haar onderbenen en haar snoet.

...Rauhaar / Kurzhaar Broken coated Tricolour Rüde Hündin...

Binouk is nu Broken coated, wat wij eigenlijk een prachtige combinatie vinden bij onze ander gladde honden. Bovendien doet het ons herinneren aan de prachtige duitse vader die zij heeft.

Just Binouk

     


Binouk 5 nov 2014


Binouk's moeder.

Nora van ´t Runsel (Kyra) Geboren 1 april 2007

Binouk's vader

Twinkle Happy Golucky Geboren 3 juni 2004

BINOUK

Vacht: `BROKEN`

Binouk Beartest

Gehoortest Ravenheights Binouk 16 juni 2010.

Show resultaten en Stamboom Binouk

Gegevens Ravenheights Binouk.

D-Worp 18-03-2012

Binouk's eerste nestje van 18 maart 2012. Nestinformatie en foto's D-nest

F-Worp 27-09-2013

Binouk's Tweede nestje van 27 september 2013. Nestinformatie en foto's F-nest

H-Worp 05-01-2015

Binouk's derde nestje van 05-01-2015 Nestinformatie en foto's H-nest. Dekreu Twinkle Dreamcatcher en Ravenheights Binouk

I-Worp 24-03-2016

Binouk's vierde nestje van 24-03-2016. Nestinformatie en foto's I-nest. Dekreu Twinkle Dreamcatcher en Ravenheights Binouk

J-Worp 03-06-2017

Binouk's vijfde nestje van 3 juni 2017. Nestinformatie en foto's J-nest. Dekreu Always Jumper Alastair en Ravenheights Binouk.

     

Binouk 2 jaar oud 2 februari 2012

>>fotoalbum

Binouk 13 weken oud, 20 maart 2010

>>fotoalbum
«  Show resultaten en Stamboom Binouk
»  Binouk's moeder.

Onze afgeleverde raafjes


Parsonutrecht.nl | Ravenheights.com | Ravenheights.nl zijn eigendom van: zie rechten
                © 2008 Utrecht - All Rights Reserved -  Parsonutrecht.nl
          Tel: 06-10305881